Konference o Salesforce „CzechDreamin”

Získejte 50% slevu na konferenci CzechDreamin a přijďte se dozvědět o Saleforce zase trochu víc

Zveme vás na třetí ročník konference CzechDreamin, která se po covidových letech konečně vrací z online prostoru do reálného prostředí. Proběhne 27. května v Praze a těšit se můžete na řečníky z celého světa, kteří v šesti paralelních blocích předají své znalosti a praktické zkušenosti s využíváním Salesforce. V „CRM pro neziskovky” jsme hrdým partnerem tohoto unikátního eventu a pro účastníky z neziskové sféry máme dobrou zprávu – po zadání speciálního kódu při registraci získáte 50% slevu na vstup.

6 paralelních bloků podle uživatelských rolí

Celodenní program nabízí 50+ řečníků z celého světa v šesti paralelních blocích podle uživatelské role. Podrobnosti i anotace přednášek najdete brzy na webu CzechDreamin.

Salesforce pro začátečníky i ostřílené matadory

Seminář připravujeme pro každého, kdo se kolem CRM systému pohybuje – od eléva po architekta. Dozvíte se nové věci a podělíte se o své dosavadní zkušenosti s ostatními účastníky. Co jsme pro koho připravili?

  • úplní začátečníci se zorientují v ekosystému Salesforce
  • zkušení administrátoři získají tipy, jak lépe reportovat, automatizovat, optimalizovat stránky pro uživatele a mnoho dalšího
  • konzultanti poznají pokročilejší funkce a přiučí se, jak lépe pracovat s klienty
  • vývojáři zjistí více o testování, wrapperech nebo zrychlení organizací
  • architekti se dozvědí o dalších cloudech, integracích nebo DevOps 
  • marketéři si mohou vybrat přednášku o Interaction Studiu, Content Builderu a dalších

Po dni nabitém informacemi možná odejdete unavení, ale jistě také plní nápadů pro svou organizaci. Občerstvení je zajištěno v rámci akce. A nezapomeňte. Účastníci z neziskových organizací mají nárok na slevu 50 % s tajným kódem (o kód si můžete požádat na emailu: office@crmproneziskovky.cz).

CTA: Přihlaste se na CzechDreamin