NGO Salesforce Hackathon #2 14.-15. 8. 2020

Během #2 Salesforce NGO Hackathonu 14.-15. 8. 2020 společně naimplementujeme Salesforce CRM systém konkrétní neziskové organizaci. Cílem Hackathonu je vyvinout funkční řešení založené na reálných potřebách. Řešení, které bude následně sloužit v praxi.

Jak to bylo poprvé v roce 2018

Jsou tomu dva roky, co jsme pořádali první Salesforce Nonprofit Hackathon. Díky devíti tří až čtyřčlenným týmům jsme během 24 hodin navrhli a připravili různá řešení pro 4 neziskové organizace.. Za zmínku stojí Armáda Spásy, Centrum Paraple, Adra a Nadace Open Society Fund. Zástupci neziskovek byli na místě k dispozici týmům, aby navrhovaná řešení v průběhu konzultovali a drželi členy týmů vzhůru 🙂 I když spát šel jen málokdo… přečtěte se si, jaké to bylo.

Řešení pro konkrétní organizaci

Letos jsme zvolili jiný formát. Vybrali jsme organizaci EDUin, která se dlouhodobě zabývá vzděláváním v Česku. Pro tuto organizaci budeme v rámci Hackathonu připravovat řešení pro fundraising a především pro soutěž Global Teacher Prize. Mimo tyto oblasti pro ně připravujeme i řešení pro lepší správu konferencí. Analýza pro tyto oblasti probíhá již v těchto dnech. Výsledky analýzy budou k dispozici týmům na místě Hackathonu.

Prostor pro partnerství

Celá akce se koná v prostorách PwC Experience centra, které nám poskytlo své prostory zdarma. Děkujeme! Rádi bychom celou akci udělali stejně přívětivou jako před dvěma lety. Vše záleží i na partnerech, které se nám podaří získat. Zatím máme potvrzenou podporu opět od firmy Clouderia.

Jsi konzultant nebo vývojář?

Ano, účastnit se mohou vývojáři i konzultanti. Dokonce analytici, datoví analytici, dataři, testři, O tom, koho potřebujeme psal už kolega Martin, tak jen kopírujeme link a přečíst si to můžete tady.

Více informací o letošním letním Hackathonu najdete na oficiální stránce.

Už se těšíme 🙂

Tým CRM pro neziskovky a EDUin