Appexchange, on-line tržitě CRM aplikací

Seznamte se s Appexchange novou platformou Salesforce. Slouží k nákupu, výměně a ke sdílení aplikací, kterými můžete ještě více obohatit svůj CRM systém.

Appexchange by se dalo nazvat Salesforce tržištěm. Je to místo pro sdílení, výměnu a nákup aplikací pro CRM platformu Salesforce. Funguje stejně jako iTunes Store pro jablíčkáře, nebo Google Play pro uživatele Androidu. Tisíce aplikací je rozděleno do kategorií (reporting, finance, administrace, lidské zdroje atd.). Určeny jsou k rozšíření vašeho systému. Pomohou ho přizpůsobit specifickým požadavkům firmy či organizace.

Kromě placených nabízí Appexchange i velké množství bezplatných aplikací. Recenze uživatelů a hodnocení v podobě hvězdiček napoví, jestli aplikace funguje správně. Samotné instalace aplikace se není potřeba bát. Je to jednoduché a intuitivní, stejně jako v iTunes Store nebo Google Play

Příkladem perfektně fungující bezplatné aplikace může být Timba Surveys. Jejím prostřednictvím lze v Salesforce vytvářet jednoduché průzkumy v podobě dotazníků a anket. Dotazník respondentům odejde e-mailem přímo ze Salesforce. Odpovědi se automaticky ukládají a vyhodnocují. Tuto aplikaci stejně jako celé Appexchange vřele doporučujeme prozkoumat.

AppExchange Overview Demo | Salesforce