Za CRM do Košic! „Slovensko-česká konference o fundraisingu”

Košice, 12. –⁠ 13. května 2022

Petra Joklová, ředitelka CRM pro neziskovky, lektoruje na dvanáctém ročníku Slovensko-česke konferencie o fundraisingu v Košicích. Zkušená konzultantka fundraisingu a lektorka CRM Salesforce nabídne osvědčené postupy i nové impulzy digitálním elévům i IT profesionálům. 

Nadace americké společnosti Salesforce nabízí nezisku svůj nástroj s českou/slovenskou lokalizací a deseti licencemi zdarma. Skvělá nabídka, že? Není divu, že CRM systém pomáhá neziskovkám po celém světě s fundraisingem, dobrovolníky a kompletně s celou administrativou. Flexibilní nástroj lze přizpůsobit každé organizaci a CRM pro neziskovky na to jsou experti. Inspirujte se offline v Košicích 12.–⁠13. května 2022.

CRM rychle a bezbolestně pro fundraisery a vedení organizací

K čemu je CRM systém a co umí? Jak ho zavést hladce? S těmito otázkami se přihlaste na blok Jak přijmout CRM Salesforce s otevřenou náručí.

Lektorka vám předestře všechny výhody a funkce, bez kterých se jako fundraiseři neobejdete. Správně používaný CRM systém sníží každodenní rutinu na minimum a vy se můžete věnovat projektům nebo dárcům osobně.  

Zní to jako sen a vy možná hledáte háček. Ano, je tu. Zásadní roli hraje způsob, jak systém ve vaší organizací zavedete. Odborně se tomu říká adopce čili osvojení. Když se to povede, vylepšíte nejen technologické zázemí, ale i  týmovou spolupráci a soudržnost. Příprava vás totiž ponoukne detailně poznat procesy ve vaší organizaci a sdílet poznatky s ostatními. Seznamte se s dobrou praxí a odneste si cenné poznámky pro vaši vlastní adopci.

CRM jako součást digitální architektury pro profíky a zvídavé

V moderní neziskovce nepatří CRM mezi volitelné doplňky, ale nutné nástroje. Masterclass CRM systém jako součást digitální architektury organizace představí možnosti digitální architektury organizace a propojení s tímto systémem. 

Technologie automatizuje procesy a pracovní toky, pomáhá organizovat a interpretovat data a podpoří vaši neziskovku v efektivnějším zapojení dárců, dobrovolníků, ale i pracovního týmu. Seminář představí osvědčené způsoby, jak vyladit digitální architekturu organizace. 

V druhé části pak Petra Joklová připravila workshop adopce systému. Technika totiž udělá moře mechanické práce za nás, ale jen když si ji dobře připravíme. 

Během obou bloků můžete sdílet své dosavadní zkušenosti s kolegy z dalších neziskovek.

Na viděnou v Košicích!