kurz Salesforce pro ženy

CRM pro neziskovky nabízí ve spolupráci s Czechitas semestrální kurz administrace CRM Salesforce, který vás dostane na úroveň Salesforce Junior Administrator či Konzultant.

Salesforce pro ženy: semestrální online kurz

Chcete si přivydělat při rodičovské dovolené nebo potřebujete volnější pracovní dobu kvůli rodině? Nejste sama. Do oboru IT přichází stále více žen. A mají proč. Nabídky práce nezřídka nabízejí flexibilní pracovní dobu, práci z domova či částečný úvazek. Na českém trhu zní takový inzerát jako sen. Proto se k digitálním technologiím dostávají ženy různého profesního pozadí, které spojuje odvaha naučit se něco nového.

S lektory i samostatně 

Do kurzu s lektory CRM pro neziskovky se přihlásíte na platformě Czechitas, kde najdete další zajímavé vzdělávání v těchto vodách. 

Naši lektoři vás zaškolí do CRM Salesforce na administrátorské úrovni. Začne se od píky, proto není třeba předchozí uživatelská zkušenost se systémem. Kurz zahrnuje jak online školení, tak samostudium v návaznosti na společné hodiny. Po semestru se už můžete suverénně pohybovat ve světě reportů, data importů, kampaní, příležitostí automatizovaných procesů a možných integrací třetích stran. 

Časová dotace:

7 lekcí po třech hodinách (17:00 – 20:00)

6 hotline setkání pro otázky a odpovědi

začátek: 15. září 2021

závěr: 8. prosince 2021

Studijní předpoklady:

  • základní PC gramotnost
  • schopnost samostudia

Struktura studia:

Setkání č. 1: Úvod do Salesforce 

Setkání č. 2: Základní administrace systému

Setkání č. 3: Správa systému

Setkání č. 4: Reporty a Kampaně

Setkání č. 5: Příležitosti a Automatizace

Setkání č. 6: Data import

Setkání č. 7: Integrace třetích stran, community, marketing cloud, servis cloud